Одржана изборна скупштина Удружења послодаваца установа социјалне заштите Војводине

У Бачкој Паланци, 2. марта 2018. године, одржана је Изборна скупштина Удружења послодаваца установа социјалне заштите Војводине. На предметној скупштини изабрано је ново руководство које ће водити и заступати Удружење у наредном временском периоду од четири године.

За председницу скупштине Удружења изабрана је Ана Вила, директорица Дома за децу и омладину ометену у развоју из Ветерника, а за њеног заменика Зоран Дрча из Геронтолошког центра Сомбор.

У Управни одбор Удружења, за председника изабран је Светислав Вукмирица , директор Геронтолошког центра Кикинда, а Славица Шкрбић из ГЦ Нови Сад за његову заменицу. За чланове УО изабрани су и Милан Бајић (ГЦ Бачка Паланка), Мирко Јанкелић (СОС дечије село Сремска Каменица), Милан Кисин (Дом за ЛОМР “Срце у јабуци”, Јабука), Ненад Козомора (Дом за децу са сметњама “Колевка”, Суботица) и Љиљана Богнић, директорица Дома за одрасле “Свети Василије Острошки” из Новог Бечеја.

За предесдницу Надзорног одбора Удружења изабрана је Данијела Шевић из Дома за старе и пензионере Мол, док су Мирјана Вуковић из Дома за душевно оболела лица “1. октобар” из Старог Леца и Слађана Шушњар, директорица Дома за старе и пензонере Апатин, изабране за чланице.